Αρχική Σελίδα

Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

 

Είμαστε δεσμευμένοι σε όλα τα προϊόντα που είναι κατάλληλα και υψηλά - ποιότητα. Για να εξασφαλίσει ότι κάθε προϊόν που παραδίδεται στους πελάτες μας είναι problem-free, έχουμε εκτελέσει τις ακόλουθες διαδικασίες:

 

1 έλεγχος προμηθευτών: Επιλέξτε έναν υψηλής ποιότητας προμηθευτή για να εξετάσετε το δείγμα για να εξασφαλίσει πρώτα την ποιότητα του συστατικού.


2、 IQC: Ποιοτική επιθεώρηση των εισερχόμενων υλικών κατά τη διάρκεια της παραγωγής για να εξασφαλίσει την ποιότητα των συνδετήρων και των τμημάτων καλωδίων, μέρη, και ηλεκτρονικά υλικά.


3、 IPQC: Έλεγχος κατά τη διάρκεια της παραγωγής για να εξασφαλίσει την αποτελεσματική σύνδεση μεταξύ του τέλους συγκόλλησης καλωδίων και του τέλους συγκόλλησης συνδετήρων χωρίς τα βραχυκυκλώματα και ψεύτικη συγκόλληση.


δοκιμή γήρανσης 4、: πειραματική δοκιμή για να εξασφαλίσει ότι το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.


5、 FQC: Ελέγξτε το ολοκληρωμένο προϊόν, την εμφάνιση του ολοκληρωμένου προϊόντος, την ηλεκτρική δοκιμή σύνδεσης του καλωδίου και του συνδετήρα, και την επιθεώρηση συσκευασίας.

 

Μετά από την ανωτέρω ακριβή διαδικασία ελέγχου ποιότητας των προϊόντων και τα πλήρη εξεταστικά πειράματα, εγγυώμαστε ότι κάθε προϊόν παραχθε'ν είναι υψηλό - ποιότητα και καλύπτει τις απαιτήσεις πελατών.

Πιστοποιήσεις
  • Κίνα Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

    Πρότυπο:CE

    Πεδίο εφαρμογής / Range:Cable & Connector

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Easy Top Connect Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eonvic

Τηλ.:: 86-13411876124

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)